Grau de Nutrició Humana i Dietètica (2010) |
Assignatures |
PRÀCTICUM OPCIONAL |
Criteris i procediments d'avaluació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2020_21 |
Assignatura | PRÀCTICUM OPCIONAL | Codi | 14224401 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Pràctiques Externes obligatòria | Quart | AN |
Es durà a terme una avaluació interna (per part de la universitat), una valoració externa (per part del centre de pràctiques) i una autovaloració (per part de l’estudiant). | |||||||
Metodologies | Competències | Descripció | Pes | ||||
Estada de pràctiques |
|
S'avaluarà mitjançant una fulla de seguiment de pràctiques. En cada centre on es realitzin pràctiques hi haurà una fulla de seguiment d'actituts (10%) i d'habilitats (30%) | 40% | ||||
Memòria |
|
Elaboració d'una memòria de l'activitat realitzada, on es presentarà oralment davant dels companys de classe i un tribunal. En cas de que l'estat d'alarma, a causa de l’emergència sanitària provocada per la COVID-19, aquesta presentació es farà de forma virtual. En aquesta memòria hi ha de constar: 1. Coneixment de l'entorn de treball: informació i funcionament del lloc on ha realitzat la pràctica. (10%) 2. Treball realitzat: objectius i planificació de les 60 hores realitzades al lloc de pràctiques.(20%) 3. Reflexió de l'aprenentatge realitzat: competències i habilitats desenvolupades. (10%) 4. Descripció de l'àmbit laboral i perpectiva de futur: Disseny de un projecte futur dins l'ambit d'actuació. (20%) |
60% | ||||
Altres | |||||||
Altres comentaris i segona convocatòria | |||||||