Guia docent Facultat d'Infermeria |
català |
Grau d'Infermeria (Campus Terres de l'Ebre) (2016) |
Assignatures |
PRINCIPIS DE NUTRICIÓ A INFERMERIA |
Resultats d'aprenentage |
DADES IDENTIFICATIVES | 2020_21 |
Assignatura | PRINCIPIS DE NUTRICIÓ A INFERMERIA | Codi | 18244108 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Obligatòria | Segon | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tipus A | Codi | Resultats d'aprenentatge |
A5.1 |
Explicar la història de l'alimentació humana i reconèixer els diferents factors que incideixen en l'alimentació de l'home en el decurs de la història Identificar les necessitats alimentàries en les diferents etapes del cicle vital: embaràs i lactància materna, primera i segona infància, adolescència, etapa adulta i etapa d'envelliment Explicar els aspectes bàsics de l'alimentació com a teràpia | |
A5.2 |
Identificar els nutrients, el contingut nutritiu dels aliments, així com els diferents factors que poden influir negativament sobre la qualitat dels aliments | |
A5.3 |
Realitzar valoracions de l'estat nutricional | |
Tipus B | Codi | Resultats d'aprenentatge |
CT3 |
Resoldre problemes de forma crítica, creativa i innovadora en el seu àmbit d'estudi. | |
Tipus C | Codi | Resultats d'aprenentatge |