Educational guide Faculty of Oenology |
english |
Bachelor's Degree in Biotechnology (2009) |
Subjects |
THERMODYNAMICS AND KINETICS |
Assessment |
IDENTIFYING DATA | 2020_21 |
Subject | THERMODYNAMICS AND KINETICS | Code | 19204111 | |||||
Study programme |
|
Cycle | 1st | |||||
Descriptors | Credits | Type | Year | Period | ||||
4 | Compulsory | Second | 2Q |
Competences | Learning outcomes | Contents |
Planning | Methodologies | Personalized attention |
Assessment | Sources of information | Recommendations |
Methodologies | Competences | Description | Weight | ||||
Laboratory practicals |
|
They are evaluated through the report and a question in some of the objective tests, according to calendar. | 10 | ||||
Problem solving, exercises |
|
2 partials, one of contents of Thermodynamics and one of Kinetics. The partial have the same weight. | 90 | ||||
Others |
Other comments and second exam session | |||
A cada part cal treure com a mínim un 3,5 La segona convocatòria consistirà en una prova escrita sobre tot el contingut de l'assignatura. Durant les proves d'avaluació, els telèfons mòbils, tablets i altres aparells que no siguin expressament autoritzats per la prova, han d'estar apagats i fora de la vista. La realització demostrativament fraudulenta d'alguna activitat avaluativa d'alguna assignatura tant en suport material com virtual i electrònic comporta a l'estudiant la nota de suspens d'aquesta activitat avaluativa. Amb independència d'això, davant la gravetat dels fets, el centre pot proposar la iniciació d'un expedient disciplinari, que serà incoat mitjançant resolució del rector o rectora. |