Educational guide Faculty of Oenology |
english |
Bachelor's Degree in Biotechnology (2009) |
Subjects |
LEGAL, SOCIAL AND COMMUNICATIVE ASPECTS |
Assessment |
IDENTIFYING DATA | 2020_21 |
Subject | LEGAL, SOCIAL AND COMMUNICATIVE ASPECTS | Code | 19204124 | |||||
Study programme |
|
Cycle | 1st | |||||
Descriptors | Credits | Type | Year | Period | ||||
6 | Compulsory | Fourth | 1Q |
Competences | Learning outcomes | Contents |
Planning | Methodologies | Personalized attention |
Assessment | Sources of information | Recommendations |
Methodologies | Competences | Description | Weight | ||||
Mixed tests |
|
ASPECTES LEGALS: Prova individual i treball en grup (50%). ASPECTES SOCIALS I COMUNICATIIUS: Prova individual i treball en grup (50%). |
100% | ||||
Others |
Other comments and second exam session | |||
Per aprovarl'assignatura en la primera convocatòria cal seguir l'avaluació contínua i assolir una qualificació mínima de 5 punts sobre 10 en cadascuna de les dues parts de l'assignatura. La part d'aspectes legals compta un 50% de la nota final, i la d'aspectes socials i comunicatius l'altre 50%. Els alumnes que no aprovin l'avaluació contínua en primera convocatòria poden recuperar les proves suspeses en segona convocatòria. Els alumnes que no segueixin l'avaluació contínua poden presentar-se a l'examen final de l'assignatura en segona convocatòria. |