Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Grau d'Enologia (2014) |
Assignatures |
MICROBIOLOGIA GENERAL |
Metodologies |
DADES IDENTIFICATIVES | 2020_21 |
Assignatura | MICROBIOLOGIA GENERAL | Codi | 19224004 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Formació bàsica | Primer | 2Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Descripció | |
Activitats Introductòries | Presentació de l'assignatura. |
Pràctiques a laboratoris | Introducció a les normes bàsiques de manipulació de microorganismes. Les pràctiques son obligatòries per tots els alumnes matriculats per primera vegada a l'assignatura. S'aplicarà el PLA B, en cas de necessitat, que es consensuï al Grau en funció de com evolucioni la pandèmia del COVID-19. |
Presentacions / exposicions | Desenvolupament del contingut teòric de l'assignatura. S'aplicarà el PLA B, en cas de necessitat, que es consensuï al Grau en funció de com evolucioni la pandèmia del COVID-19. |
Seminaris | Treball en profunditat d'un tema (monogràfic). Ampliació i relació dels continguts donats a les sessions magistrals. Els seminaris son obligatoris per tots els alumnes matriculats per primera vegada a l'assignatura. S'aplicarà el PLA B, en cas de necessitat, que es consensuï al Grau en funció de com evolucioni la pandèmia del COVID-19. |
Atenció personalitzada | Resolució de dubtes sobre els continguts i avaluació de l'assignatura |