Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Grau d'Enologia (2014) |
Assignatures |
ANÀLISI SENSORIAL III |
Continguts |
DADES IDENTIFICATIVES | 2020_21 |
Assignatura | ANÀLISI SENSORIAL III | Codi | 19224117 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Obligatòria | Tercer | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tema | Subtema |
1. Recordar els aromes | 1.1. Análisi aromes i/o defectes en solucions sintètiques o vins 1.2. Descubrir aromes i barreja d’aromes. 1.3. Treballar llindars de percepció de defectes |
2. Cupatges | 2.1. Cupatge vi blanc 2.2. Cupatge vi negre |
3. Iniciació a les proves estadístiques d’anàlisi sensorial | 3.1. Proves discriminatòries. 3.2. Proves de rànquing. 3.3. Aplicació de l’ISO11035 |