Bebidas Fermentadas (2014) |
Asignaturas |
ANÁLISIS SENSORIAL DE CERVEZA |
Metodologías |
DATOS IDENTIFICATIVOS | 2020_21 |
Asignatura | ANÁLISIS SENSORIAL DE CERVEZA | Código | 19625220 | |||||
Titulación |
|
Ciclo | 2º | |||||
Descriptores | Cr.totales | Tipo | Curso | Periodo | ||||
3 | Optativa | 2Q |
Competencias | Resultados de aprendizaje | Contenidos |
Planificación | Metodologías | Atención personalizada |
Evaluación | Fuentes de información | Recomendaciones |
descripción | |
Actividades introductorias | Activitats encaminades a prendre contacte i a recollir informació dels estudiants i presentació de l’assignatura. |
Prácticas en laboratorios | A la sala de tast, identificació dels diferents atributs/defectes relacionats amb la cervesa i descripció de productes comercials. |
Sesión magistral | A la sala de tast, exposició dels continguts de l'assignatura: fisiologia i relació entre els atributs i el producte. |
Atención personalizada |