Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Begudes Fermentades (2014) |
Assignatures |
TREBALL FI DE MÀSTER |
DADES IDENTIFICATIVES | 2020_21 | ||||||||||||||||||||||
Assignatura (*) | TREBALL FI DE MÀSTER | Codi | 19625301 | ||||||||||||||||||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | ||||||||||||||||||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | Horaris i dates d'examen | ||||||||||||||||||
15 | Treball fi de màster | Primer | AN |
||||||||||||||||||||
Modalitat i llengua d'impartició | Veure grups activitat | ||||||||||||||||||||||
Prerequisits | |||||||||||||||||||||||
Departament | Bioquímica i Biotecnologia Ciències Mèdiques Bàsiques Enginyeria Química Gestió d'Empreses Química Analítica i Química Orgànica |
||||||||||||||||||||||
Coordinador/a |
|
Adreça electrònica | laura.acena@urv.cat francisco.lopez@urv.cat ricard.boque@urv.cat montserrat.mestres@urv.cat mariafrancesca.fort@urv.cat cristina.reguant@urv.cat jmcanals@urv.cat gemma.beltran@urv.cat nicolasrozes@urv.cat mjesus.torija@urv.cat roger.plata@urv.cat jordi.demier@urv.cat miquel-angel.rius@urv.cat pablo.martin@urv.cat |
||||||||||||||||||||
Professors/es |
|
||||||||||||||||||||||
Web | |||||||||||||||||||||||
Descripció general i informació rellevant | En el cas d’emergència sanitària que requereixi confinar la població o que impliqui restriccions de mobilitat durant aquest curs, es procurarà adaptar l'activitat docent i l'avaluació. Si es produeix aquesta situació, s'informarà d'aquestes adaptacions a l’espai Moodle de cada assignatura. | ||||||||||||||||||||||
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent |