Guia docent Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química |
català |
Grau d'Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris (2017) |
Assignatures |
COMERCIALITZACIÓ I VALORACIÓ A LES INDÚSTRIES AGROALIMENTÀRIES |
DADES IDENTIFICATIVES | 2020_21 | |||||||||||||||||
Assignatura (*) | COMERCIALITZACIÓ I VALORACIÓ A LES INDÚSTRIES AGROALIMENTÀRIES | Codi | 20234113 | |||||||||||||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||||||||||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | Horaris i dates d'examen | |||||||||||||
3 | Obligatòria | Quart | 1Q |
|||||||||||||||
Modalitat i llengua d'impartició | Veure grups activitat | |||||||||||||||||
Prerequisits | ||||||||||||||||||
Departament | Enginyeria Química |
|||||||||||||||||
Coordinador/a |
|
Adreça electrònica | joan.adserias@urv.cat |
|||||||||||||||
Professors/es |
|
|||||||||||||||||
Web | ||||||||||||||||||
Descripció general i informació rellevant |
En aquesta assignatura els continguts es proporcionaran via Moodle (transparències, vídeos i manuals resum). Les classes de teoria i les classes de problemes seran presencials. El sistema d’avaluació en aquest període excepcional és el que s’explica a l’apartat “Avaluació. Altres comentaris i segona convocatòria” sota el títol ADAPTACIÓ DE L’AVALUACIÓ PEL CURS 2020-21 DESCRIPCIÓ GENERAL: L’objectiu central de l’assignatura és proporcionar a l’alumne formació econòmica dins el camp agrari, per tal de poder desenvolupar amb competència les tasques que en el futur li puguin sorgir en el sector agroalimentari. També es vol, des d’un punt de vista pràctic, aportar formació en el camp de la Valoració, per tal de dotar a l’alumne de coneixements que el permetin fer front a situacions en les que ha d’estar familiaritzat dins el seu àmbit professional i/o que fins i tot el permetin optar a sortides professionals dins l’àmbit de la valoració (tant en l’exercici lliure, com en l’administració pública o l’empresa privada). |
|||||||||||||||||
| ||||||||||||||||||
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent |