Guia docent Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química |
català |
Assignatures |
SISTEMES DE QUALITAT EN INDÚSTRIES ALIMENTÀRIES |
DADES IDENTIFICATIVES | 2020_21 | |||||||||||||||||
Assignatura (*) | SISTEMES DE QUALITAT EN INDÚSTRIES ALIMENTÀRIES | Codi | 20234125 | |||||||||||||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||||||||||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||||||||||||
9 | Obligatòria | Tercer | AN |
|||||||||||||||
Impartició | Modalitat per grup d'activitat | Idioma d'impartició, horaris i dates d'examen | ||||||||||||||||
Prerequisits | ||||||||||||||||||
Departament | Bioquímica i Biotecnologia Enginyeria Mecànica Enginyeria Química Química Analítica i Química Orgànica |
|||||||||||||||||
Coordinador/a |
|
Adreça electrònica | laura.acena@urv.cat jaume.giralt@urv.cat joan.salvado@urv.cat carme.guell@urv.cat miriam.lampreave@urv.cat marialuisa.serrano@urv.cat |
|||||||||||||||
Professors/es |
|
|||||||||||||||||
Web | ||||||||||||||||||
Descripció general i informació rellevant |
En
aquesta assignatura els continguts es proporcionaran via Moodle (presentacions,
projeccions, vídeos i qualsevol altra documentació adient) i l’alumnat els
treballarà a distància. Les classes presencials que es puguin programar a
l’aula s’utilitzaran per a plantejar, desenvolupar i resoldre problemes
relaciontats amb el temari de l’assignatura i simulant casos reals, així com
per a resoldre dubtes. Per les classes virtuals,
s’utilitzarà el Teams. El sistema d’avaluació en aquest període excepcional és el que s’explica
a l’apartat “Avaluació. Altres comentaris i segona convocatòria” sota el títol
ADAPTACIÓ DE L’AVALUACIÓ PEL CURS 2020-21. DESCRIPCIÓ GENERAL: En aquesta assignatura s'estableixen les guies de treball que s'han de seguir per implementar un sistema de qualitat en una indústria alimentària, des de la definició dels paràmetres analítics del producte, fins a la seva certificació, incloent els aspectes de seguretat i preservació del medi ambient que ha de tenir presents qualsevol indústria del sector alimentari.
|
|||||||||||||||||
| ||||||||||||||||||
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent |