Guia docent Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química |
català |
Grau de Tècniques de Bioprocessos Alimentaris (2018) |
Assignatures |
CONTROL I INSTRUMENTACIÓ |
Atenció personalitzada |
DADES IDENTIFICATIVES | 2020_21 |
Assignatura | CONTROL I INSTRUMENTACIÓ | Codi | 20244105 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Obligatòria | Tercer | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Descripció |
Atendre als alumnes de forma individual per tal d'orientar-los en l'adquisició de coneixents tècnics i competències socials. Les consultes normalment es fan en visites concertades en horari d'atenció en el despatx del professor. L'horari i el lloc d’atenció es comunicarà oportunament a traves de MOODLE. Malgrat no es necessari avisar amb antelació, és recomanable concertar cita per correu electrònic |