Guia docent Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química |
català |
Grau de Tècniques de Bioprocessos Alimentaris (2018) |
Assignatures |
CONTROL I INSTRUMENTACIÓ |
Fonts d'informació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2020_21 |
Assignatura | CONTROL I INSTRUMENTACIÓ | Codi | 20244105 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Obligatòria | Tercer | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Bàsica |
Stephanopoullos, G., An Introduction to Theory and Practice, , 1984 Ollero de Castro, Pedro, Control e Instrumentación de Procesos Químicos, , 1997 |
Complementària | |
Dale E. Seborg, Duncan A. Mellichamp, Thomas F. Edgar , Francis J. Doyle III , Process Dynamics and Control, John Wiley & Sons Ltd, 2004 Standarts and Recommended Practices for Instrumentation and Control. I.S.A , , Terry L. M. Bartelt, Instrumentation and Process Control , Delmar Cengage Learning , 2006 Carlos A. Smith, Armando B. Corripio, Principles and Practices of Automatic Process Control , Wiley, 2005 Wolfgang Altmann, Practical Process Control for Engineers and Technicians , Newnes , 2005 William C. Dunn, Fundamentals Of Industrial instrumentation and process control McGrawHill, 2005 |