Guia docent Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química |
català |
Grau de Tècniques de Bioprocessos Alimentaris (2018) |
Assignatures |
LABORATORI INTEGRAT D'OPERACIONS UNITÀRIES |
Avaluació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2020_21 |
Assignatura | LABORATORI INTEGRAT D'OPERACIONS UNITÀRIES | Codi | 20244121 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Obligatòria | Tercer | AN conv. única |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies | Competències | Descripció | Pes | ||||||||||||||||||
Pràctiques a laboratoris |
|
Avaluació dels informes de pràctiques: Els resultats de l'experimentació són analitzats per l'alumne i les conclusions, reflectides en un informe, que s'avalua, juntament amb la bona praxis de la llibreta de laboratori. | 70.0% | ||||||||||||||||||
Estudis previs |
|
Informe de disseny experimental realitzada pel grup abans de cada pràctica | 15.0% | ||||||||||||||||||
Presentacions / exposicions |
|
Presentació (amb ajut de les TIC) i defensa dels resultats de l'experimentació obtinguts pel grup. | 15.0% | ||||||||||||||||||
Altres |
Altres comentaris i segona convocatòria | |||
ADAPTACIÓ DE L'AVALUACIÓ PER AL CURS 2020-21 |