Guia docent Facultat de Ciències de l'Educació i Psicologia |
català |
Doble titulació de grau en Educació Infantil i d'Educació Primària (2013) |
Assignatures |
INFÀNCIA, SALUT I ALIMENTACIÓ |
Metodologies |
DADES IDENTIFICATIVES | 2021_22 |
Assignatura | INFÀNCIA, SALUT I ALIMENTACIÓ | Codi | 11904007 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
12 | Formació bàsica | Segon | AN |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Descripció | |
Activitats Introductòries | Explicar el programa de l'assignatura: objectius, continguts, pla de treball i avaluació |
Sessió Magistral | Descripció de continguts bàsics en relació a la guia docent |
Seminaris | Discussió de materials presentats |
Presentacions / exposicions | Elaboració d'un treball en grup i presentació del mateix de forma oral |
Atenció personalitzada | Atenció al despatx o per mail sempre que sigui necessari |