2021_22
Guia docent 
Facultat de Química
A A 
català 
Grau en Bioquímica i Biologia Molecular (2009)
 Assignatures
  BIOQUÍMICA DE LA NUTRICIÓ
   Fonts d'informació
Bàsica Ángel Gil Hernández, Tratado de Nutrición, Tomo 1. Bases fisiológicas y bioquímicas de la Nutrición, 3, 2017
Ángel Gil Hernández, Tratado de Nutrición. Tomo 2. Bases Moleculares de la Nutrición, 3, 2017

Complementària ALEMANY, M., Obesidad y nutrición, Alianza Editorial, Madrid 1992
ALEMANY, M, Enciclopedia de las Dietas y la Nutrición, 2 edició. Ed. Planeta, Barcelona, 1999
BJÖRNTORP, P., BRODOFF, B.N, Obesity., J.B. Lippincott Co., Philadelphia, 1992
COMBS, G.F, The Vitamins, Academic Press, San Diego, 1998
ENSMINGER , A. H, Foods & nutrition encyclopedia, 2nd ed . CRC, Boca Raton, Florida, 1994
GARCÍA SEGOVIA, P, MARTÍNEZ MONZO, Nutrición humana, , 2001
GARROW, J. S. i W. P. T. JAMES , Human nutrition and dietetics, 9th ed., Churchill Livingstone, Edinbourgh, 1994
HERNÁNDEZ RODRÍGUEZ, M. i SASTRE GALLEGO A., Tratado de nutrición, Díaz de Santos, Madrid, 1999
LINDER, M.C, Nutrición: aspectos bioquímicos, metabólicos y clínicos, Eunsa, Pamplona, 1988
MACRAE, R., SADLER, M.J., Encyclopaedia of food science, food technology and nutrition. 8 volums, Academic Press, London, 1993
MARTÍNEZ, J.A.: , Fundamentos teórico-prácticos de nutrición y dietética, McGraw-Hill Interamericana, Madrid, 1998
MAS, A., AZCUÉ, J., Metales en sistemas biològicos. Colección LCT nº 74, romociones y Publicaciones Univeritarias, Barcelona, 1993
MATAIX VERDÚ, J, utrición y alimentación humana, 2 volums, Editorial Díaz de Santos, 2002
MERTZ, W., Trace elements in human and animal nutrition. Vols. 1 i 2, Academic Press, San Diego, 1982
MORRISON, G., HARK L., Medical nutrition and disease. 2nd ed. Malden, Mas Blackwell Science cop., 1999
PHIPPS, D.A., Metals and metabolism, Clarendon Press, Oxford, 1976
SADLER, M., Encyclopedia of human nutrition (3 vol), , 1999
SERRA, L., Nutrición y salud pública métodos, bases científicas y aplicaciones, Masson, Barcelona, 1995
SORIGUER ESCOFET, F.J.C., La Obesidad, Díaz de Santos, Madrid, 1994.
UNDERWOOD, E.J., Trace elements in human and animal nutrition, Academic Press, New York, 1977
THOMPSON, J I MANORE, M, Nutrition: An applied approach, Pearson Education Inc., Benjamin Cummings, 2005
VÁZQUEZ, C., A.I. DE COS, C. LÓPEZ-NOMDEDEU, Alimentación y nutrición manual teórico-práctico, Madrid Díaz de Santos cop., 1998
WATERLOW, J.C., Protein-energy malnutrition, Edward Arnold, London, 1992