Grau en Nutrició Humana i Dietètica (2010) |
Assignatures |
EPIDEMIOLOGIA NUTRICIONAL I METODOLOGIA DE LA RECERCA |
Competències |
DADES IDENTIFICATIVES | 2021_22 |
Assignatura | EPIDEMIOLOGIA NUTRICIONAL I METODOLOGIA DE LA RECERCA | Codi | 14224127 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Obligatòria | Tercer | 2Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tipus A | Codi | Competències Específiques |
A9 | Mètodes de valoració de l'estat nutricional. | |
A11 | Epidemiologia nutricional. Consum i hàbits alimentaris en la població. | |
A17 | Identificar els factors que influeixen en la nutrició. | |
A18 | Avaluar l'estat nutricional individual i en col•lectivitats. | |
A22 | Dissenyar i interpretar enquestes alimentàries. | |
Tipus B | Codi | Competències Transversals |
Tipus C | Codi | Competències Nuclears |