2021_22
Guia docent 
Facultat de Medicina i Ciències de la Salut
A A 
català 
 
 
Envelliment i Salut (2010)
 Assignatures
  TREBALL DE FI DE MÀSTER
   Procediments de selecció
Procediments

A l’inici del curs, en la primera sessió presencial de presentació del màster, s’explica el funcionament del treball de fi de màster i es presenten els/les tutors/es i les línies d’investigació. En cas de que no es pugui fer una sessió presencial, es farà virtual i s'enregistrarà i quedarà pujara al Moodle perquè tots els estudiants tingui accés. 

La selecció del tutor del treball es realitza mitjançant la publicació del llistat de tutors i línies de recerca presentada en aquesta sessió i en el moodle, en l’assignatura del treball de fi de màster. Es recullen les preferències dels estudiants. Si l’estudiant té un tutor aparaulat, es respectarà com a primera opció.

Una vegada que els estudiants han exposat les seves preferències sobre la línia d’investigació que volen fer el treball de fi de màster, els coordinadors del Màster fan una assignació tenint en compte les preferències dels estudiants. En cas de que hi hagi més d'un estudiant que vulgui el mateix tutor/línia d'investigació, primer se li preguntarà al tutor si pot tutoritzar dos treballs, i en cas de que no pugui, se li assignarà la plaça a l'estudiant que més nota tingui d'expedient acadèmic. Si l’estudiant té un tutor aparaulat, es respectarà com a primera opció.

El treball de fi de màster és un projecte d'investigació en el camp de l'envelliment aplicant tècniques pròpies de l’anàlisi de l'envelliment i que ha de servir com a punt de partida per a la realització de la tesis doctoral en l'àmbit de l'envelliment que permeti observar la visió holística i integradora, tant dels factors determinants de la salut a la vellesa, com sobre la prestació de serveis de promoció de la salut i d'atenció sanitària. 

En el treball de fi de màster sempre estarà present el mètode científic: introducció a partir de l’evidència científica, hipòtesis i objectius, material i mètodes (seguint normatives internacionals (STROBE, CONSORT, PRISMA, PICOS...), utilitzant eines validades i estadística), resultats, discussió (dels resultats amb l’evidència científica, limitacions, fortaleses, etc.) i conclusions.