Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Grau en Enologia (2014) |
Assignatures |
AMPELOLOGIA |
Resultats d'aprenentage |
DADES IDENTIFICATIVES | 2021_22 |
Assignatura | AMPELOLOGIA | Codi | 19224111 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Obligatòria | Segon | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tipus A | Codi | Resultats d'aprenentatge |
A3 |
Conèixer les aptituds dels principals porta-empelts i varietats productores de raïm per a vinificació. Conèixer els factors causants d'estrès a la vinya, les respostes fisiològiques de la planta i en funció de la seva interpretació. | |
A4 |
Conèixer les aptituds dels principals porta-empelts i varietats productores de raïm per a vinificació. Conèixer els factors causants d'estrès a la vinya, les respostes fisiològiques de la planta i en funció de la seva interpretació. | |
Tipus B | Codi | Resultats d'aprenentatge |
Tipus C | Codi | Resultats d'aprenentatge |