Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Begudes Fermentades (2014) |
Assignatures |
BEGUDES FERMENTADES |
Resultats d'aprenentage |
DADES IDENTIFICATIVES | 2021_22 |
Assignatura | BEGUDES FERMENTADES | Codi | 19625101 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Obligatòria | Primer | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tipus A | Codi | Resultats d'aprenentatge |
A1 |
Distingir el procès d'elaboració de les principals begudes fermentades, reconeixent les transformacions bioquímiques i tecnològiques que intervenen | |
A2 |
Identificar les diferents begudes fermentades amb la matèria prima i el mètode d'elaboració. | |
A3 |
Diferenciar el paper dels microorganismes en l'elaboració de les diferents begudes fermentades. | |
A9 |
Reunir i sintetitzar de manera adequada la informació sobre els processos d'elaboració de begudes fermentades. | |
Tipus B | Codi | Resultats d'aprenentatge |
CT3 |
Reconèixer la situació plantejada com un problema en un entorn multidisciplinari, investigador o professional, i afrontar-lo de manera activa. (Comprensió) Seguir un mètode sistemàtic amb un enfocament global per dividir un problema complex en parts i per identificar les causes aplicant el coneixement científic i professional. (Anàlisi) Dissenyar una solució nova utilitzant els recursos necessaris i disponibles per tal d’afrontar el problema. (Creativitat) Elaborar un model realista que concreti tots els aspectes de la solució proposada. (Innovació) Avaluar el model proposat contrastant-lo amb el context real d’aplicació i ser capaç de trobar limitacions i proposar millores. (Avaluació) | |
Tipus C | Codi | Resultats d'aprenentatge |