Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Begudes Fermentades (2014) |
Assignatures |
TRACTAMENTS PRE I POST FERMENTATIUS EN L'ELABORACIÓ DE BEGUDES FERMENTADES |
Competències |
DADES IDENTIFICATIVES | 2021_22 |
Assignatura | TRACTAMENTS PRE I POST FERMENTATIUS EN L'ELABORACIÓ DE BEGUDES FERMENTADES | Codi | 19625106 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Obligatòria | Primer | 2Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tipus A | Codi | Competències Específiques |
A1 | Aprofundir en els processos químics, bioquímics i tecnològics, així com en els últims avenços cientificotècnics, que intervenen en l'elaboració de begudes fermentades, des de la matèria primera al producte final | |
A7 | Planificar, dissenyar i elaborar un projecte relacionat amb l'elaboració de begudes fermentades, ja sigui en un àmbit científic / investigador, com tecnològic | |
A8 | Participar, aprofundir i intervenir en el conjunt de les activitats i decisions d'una empresa d'elaboració de begudes fermentades, o en un projecte d'investigació enològica, aplicant els coneixements adquirits en un context multidisciplinari | |
Tipus B | Codi | Competències Transversals |
CT3 | Resoldre problemes complexes de manera crítica, creativa i innovadora en contextos multidisciplinars. | |
Tipus C | Codi | Competències Nuclears |