2021_22
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
 
Begudes Fermentades (2014)
 Assignatures
  TRACTAMENTS PRE I POST FERMENTATIUS EN L'ELABORACIÓ DE BEGUDES FERMENTADES
   Fonts d'informació
Bàsica Jordao, Antonio Manuel, Cosme, Recent advances in wine stabilization and conservation technologies, 2016, Nova Publishers
BOULTON R.B., SINGLETON V.L., BISSON L.F., KUNKEE R.E., Principles and practices of winemaking., 1996, Ed. Chapman & Hall, Nueva York
FLANZY, C., Enología. Fundamentos científicos y tecnológicos, 2000, AMV / Mundiprensa, Madrid
RIBEREAU-GAYON, P., GLORIES, Y., MAUJEAN, A., DUBOURDIEU, Traité d’Enologie. Vol.2. Chimie du vin. Stabilisation et traitements, 1998, Ed. Dunod
Ed. Dunod,, Handbook of Enology. Vol.2. The chemistry of wine. Stabilization and treatments., 1998, Ed. John Wiley & Sons

Es facilitarà durant el curs.

Complementària