Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Begudes Fermentades (2014) |
Assignatures |
MALTA I TECNOLOGIA DEL MALT |
Avaluació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2021_22 |
Assignatura | MALTA I TECNOLOGIA DEL MALT | Codi | 19625217 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | 2Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies | Competències | Descripció | Pes | ||||
Sessió Magistral |
|
Examen escrit | 40% | ||||
Pràctiques a laboratoris |
|
Assitència i actitud en les pràctiques de laboratori, així com redacció d'un informe on es detallin i discuteixin les metodologies i resultats obtinguts. | 30% | ||||
Proves mixtes |
|
Presentacions orals de temàtiques relacionades amb el contingut de l'assignatura (articles científics sobre el procés de maltatge i descripció de cereals diferents a l'ordi en el seu ús en cerveseria) | 20% | ||||
Altres | Qüestionaris de seguiment i resums de visites |
10% |
Altres comentaris i segona convocatòria | |||
Aquesta assignatura és de convocatòria única. Durant les proves d'avaluació, els telèfons mòbils, tablets i altres aparells que no siguin expressament autoritzats per la prova, han d'estar apagats i fora de la vista. |