2021_22
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
 
Innovació en Enoturisme (Erasmus Mundus) (2016)
 Assignatures
  MÀRQUETING DEL TURISME I EL VI
   Continguts
Tema Subtema
Tema 1. Principis del màrqueting Definició de Màrqueting
Diferents orientacions del màrqueting
Gestió del Màrqueting
Tema 2. Màrqueting del turisme Productes turístics
Segmentació de mercats i turisme
Posicionament i preferències del consumidor
Els canals de distribució
Eines de Comunicació Turística
Tema 3. Màrqueting del vi Consumidors de Vi: consumidor tradicional i nou consumidor de vi
Segmentació del mercat del vi
Packaging i etiquestes del vi
El preu del vi
Ventes, distribució del producte i Ratailing
El celler: vendes directes, clubs de vi, creació de marca i fidelització
Creació d'imatge de marca de vi: publicitat , accions i mitjans de comunicació.
Tema 4. El consumidor de vi i l'enoturista Procés d’Investigació de mercats del turisme del vi
Tendències en el consum del vi
Relacions que afecten el Consum del vi i el turisme
Perfil de Turisme del vi
Motivacions i estil de vida de vida