Guia docent Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química |
català |
Grau en Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris (2017) |
Assignatures |
ECONOMIA I ORGANITZACIÓ INDUSTRIAL |
Competències |
DADES IDENTIFICATIVES | 2021_22 |
Assignatura | ECONOMIA I ORGANITZACIÓ INDUSTRIAL | Codi | 20234010 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Formació bàsica | Segon | 2Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tipus A | Codi | Competències Específiques |
A1.1 | Aplicar efectivament el coneixement de les matèries bàsiques, científiques i tecnològiques pròpies de l'enginyeria. | |
A1.3 | Valorar l'impacte econòmic, social i mediambiental de les solucions tècniques. | |
A3.6 | Coneixement adequat del concepte d'empresa, marc institucional i jurídic de l'empresa. Organització i gestió d'empreses. | |
Tipus B | Codi | Competències Transversals |
B1.1 | Comunicar informació de manera clara i precisa a audiències diverses. | |
B1.5 | Usar les TIC per gestionar eficientment la informació i el coneixement. | |
B4.1 | Aprendre maneres eficaces per assimilar coneixements i comportaments. | |
B5.1 | Treballar de forma autònoma amb responsabilitat, iniciativa i amb pensament innovador. | |
Tipus C | Codi | Competències Nuclears |