Guia docent Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química |
català |
Grau en Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris (2017) |
Assignatures |
BIOPROCESSOS ALIMENTARIS I SEGURETAT ALIMENTÀRIA |
Fonts d'informació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2021_22 |
Assignatura | BIOPROCESSOS ALIMENTARIS I SEGURETAT ALIMENTÀRIA | Codi | 20234101 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Obligatòria | Tercer | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Bàsica |
Generalitat de Catalunya, Elaboració de Pa, 1999, Generalitat de Catalunya Varnam, Alan H., Meat and Meat Products: Technology, chemistry and microbiology, Chapman & Hall, 1995 Kerry, J. and Ledward, D., Meat Processing: Improving Quality, Boca Rato, CRC Press, 2002 Minj, J., Sudhakaran V, A., Kumari, A., Dairy Processing: Advanced Research to Applications, Springer, 2020 Robinson, R. K., Dairy Microbiology Handbook: the Microbiology of Milk and Milk Products, John Wiley, 2002 |
Complementària | |