2021_22
Guia docent 
Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química
A A 
català 
Grau en Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris (2017)
 Assignatures
  COMERCIALITZACIÓ I VALORACIÓ A LES INDÚSTRIES AGROALIMENTÀRIES
   Planificació
Metodologies  ::  Proves
  Competències (*) Hores a classe
Hores fora de classe
(**) Hores totals
Activitats Introductòries
1 1 2
Resolució de problemes, exercicis a l'aula ordinària
B4.1
14 24.5 38.5
Sessió Magistral
A1.1
11 16.5 27.5
Atenció personalitzada
A1.3
1 0 1
 
Proves pràctiques
A1.1
A1.3
A1.6
A2.4
A4.10
B4.1
1 1.5 2.5
Proves objectives de preguntes curtes
A1.1
1 1.5 2.5
Proves objectives de preguntes curtes
A1.1
A1.3
A1.6
A2.4
A4.10
B4.1
1 0 1
 
(*) En el cas de docència no presencial, són les hores de treball amb suport vitual del professor.
(**) Les dades que apareixen a la taula de planificació són de caràcter orientatiu, considerant l’heterogeneïtat de l’alumnat