Guia docent Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química |
català |
Grau en Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris (2017) |
Assignatures |
ENGINYERIA TÈRMICA |
Avaluació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2021_22 |
Assignatura | ENGINYERIA TÈRMICA | Codi | 20234119 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Obligatòria | Segon | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies | Competències | Descripció | Pes | ||||
Proves objectives de tipus test |
|
Proves individuals intermèdies mitjançant preguntes curtes conceptuals i problemes sobre els continguts proporcionats fins al moment. | 40 | ||||
Proves objectives de tipus test |
|
Prova individual al final del període lectiu que pot ser global o restringida d'acord amb el rendiment previ dels estudiants. | 45 | ||||
Altres |
Altres comentaris i segona convocatòria | |||
ADAPTACIÓ DE L'AVALUACIÓ PER AL CURS 2021-22 Avaluació continua: No es preveuen canvis significatius d'avaluació de l'assignatura. La nota mínima en cadascuna de les proves d'avaluació continuada ha de ser superior a 3. La nota de l'API tindrà un pes del 15%. Per als alumnes que no cursen l'API, les dues proves d'avaluació continuada tindran un pes del 50% cadascuna. Segona convocatòria: L'examen serà de la totalitat de la material de l'assignatura, i tindrà un pes del 100%. |