2021_22
Guia docent 
Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química
A A 
català 
Grau en Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris (2017)
 Assignatures
  TREBALL DE FI DE GRAU
   Criteris i procediments d’avaluació
Metodologies Competències Descripció Pes        
Elaboració del treball de fi de grau/màster
A1.1
A1.3
A1.5
A2.1
A2.3
A2.5
A6.1
B1.1
B1.3
B1.4
B1.5
B4.2
B4.3
B5.1
B5.2
B5.3
B6.2
Avaluació de l'informe escrit del TFG 70%
Presentació i defensa del treball de fi de grau/máster
A1.1
A1.3
A1.5
A2.1
A2.3
A2.5
A6.1
B1.1
B1.3
B1.4
B1.5
B4.2
B4.3
B5.1
B5.2
B5.3
B6.2
Avaluació de la defensa oral del TFG 30%
Altres
 
Altres comentaris i segona convocatòria

En el cas que l'evolució de la situació sanitària requereixi reduir la presencialitat s'adaptarà l'avaluació a les directrius que estableixin els organismes pertinents i s'informarà d'aquestes adaptacions a l'espai Moodle l'assignatura.

---

Al Moodle TFG-GEBA es troben les rúbriques utilitzades per l'avaluació dels treballs.

Els criteris d'avaluació de la segona convocatòria seran els mateixos que els de la primera.