Guia docent Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química |
català |
Grau en Tècniques de Bioprocessos Alimentaris (2018) |
Assignatures |
LABORATORI INTEGRAT D'OPERACIONS UNITÀRIES |
DADES IDENTIFICATIVES | 2021_22 | |||||||||||||||||||
Assignatura (*) | LABORATORI INTEGRAT D'OPERACIONS UNITÀRIES | Codi | 20244121 | |||||||||||||||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||||||||||||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | Horaris i dates d'examen | |||||||||||||||
6 | Obligatòria | Tercer | AN conv. única |
|||||||||||||||||
Modalitat i llengua d'impartició | Veure grups activitat | |||||||||||||||||||
Prerequisits | ||||||||||||||||||||
Departament | Enginyeria Mecànica Enginyeria Química |
|||||||||||||||||||
Coordinador/a |
|
Adreça electrònica | josep.bonet@urv.cat carme.guell@urv.cat juancarlos.bruno@urv.cat frankerich.stuber@urv.cat silvia.delamo@urv.cat francisco.oliva@urv.cat federica.vitrone@urv.cat cansupinar.yenice@urv.cat david.latorre@urv.cat christineaubrey.justo@urv.cat paula.martinez@urv.cat |
|||||||||||||||||
Professors/es |
|
|||||||||||||||||||
Web | ||||||||||||||||||||
Descripció general i informació rellevant |
La URV té com a objectiu que la docència del curs acadèmic 2021-22 s’imparteixi amb el màxim de presencialitat que permetin les indicacions de les autoritats sanitàries. Els grups d’activitat i modus operandi dels laboratoris experimentals s’establiran a començament del curs en funció del grau d’ocupació permès i les mesures de protecció individual necessàries per a l’activitat presencial. Els estudiants han de seguir obligatòriament les actuals normes de seguretat derivades de la situació provocada pel COVID-19. Les normes es publicaran amb temps al Moodle abans de començar les sessions experimental i estableixen els procediments d'entrada i sortida del laboratori així com comportar-se dins el laboratori durant la sessió experimental. L'incompliment de les normes conduirà a la prohibició d'entrada o l’expulsió immediata del laboratori de la persona responsable de la infracció. DESCRIPCIÓ GENREAL DE L'ASSIGNATURA: Planificar, executar, interpretar, i presentar els resultats d’un treball experimental, formant part d’un equip però amb plena responsabilitat individual. S’adquireix experiència en les operacions unitàries de reacció, separació i tractaments d’aigües, incloent els biològics, en processos de tractament d'aliments i en processos de transferència de calor i en enginyeria termodinàmica. |
|||||||||||||||||||
OBSERVACIONS: Aquesta assignatura s'imparteix conjuntament amb el Grau d'Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris (GEBA) i les competències que es mostren son d’aquest ensenyament. Els resultats d'aprenentatge són els mateixos als dos graus, tot i que pot variar la seva codificació, pel fet de dependre de diferents competències. OBSERVACIONS: Assignatura que pel seu caràcter eminentment pràctic sols disposa d'una sola convocatòria d'avaluació. Els estudiants que matriculin aquesta assignatura no podran sol·licitar la convocatòria addicional d’exàmens. | ||||||||||||||||||||
| ||||||||||||||||||||
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent |