Guia docent Facultat de Química |
català |
Nutrició i Metabolisme (2012) |
Assignatures |
ALIMENTS FUNCIONALS |
Competències |
DADES IDENTIFICATIVES | 2021_22 |
Assignatura | ALIMENTS FUNCIONALS | Codi | 13675208 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | AN |
Competències | Objectius d'aprenentatge | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tipus A | Codi | Competències Específiques |
Comú | ||
Professionalitzador | ||
AP7 | Especialitat "Aliments Saludables": Aprofundir en els efectes dels components bioactius dels aliments sobre la salut i en els seus mecanismes d'acció moleculars. | |
Recerca | ||
Tipus B | Codi | Competències Transversals |
Comú | ||
Tipus C | Codi | Competències Nuclears |