Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Grau en Biotecnologia (2009) |
Assignatures |
ENZIMOLOGIA |
DADES IDENTIFICATIVES | 2021_22 | |||||||||||||||||
Assignatura (*) | ENZIMOLOGIA | Codi | 19204106 | |||||||||||||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||||||||||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | Horaris i dates d'examen | |||||||||||||
6 | Obligatòria | Segon | 1Q |
|||||||||||||||
Modalitat i llengua d'impartició | ||||||||||||||||||
Prerequisits | ||||||||||||||||||
Departament | Bioquímica i Biotecnologia |
|||||||||||||||||
Coordinador/a |
|
Adreça electrònica | anna.arola@urv.cat miriam.ejarque@urv.cat elia.navarro@urv.cat rafaelangel.lopez@urv.cat |
|||||||||||||||
Professors/es |
|
|||||||||||||||||
Web | http://moodle.urv.net/ | |||||||||||||||||
Descripció general i informació rellevant |
En aquesta assignatura s’estudien les propietats generals dels enzims, la seva nomenclatura i classificació, la purificació enzimàtica i els principis bàsics de la cinètica enzimàtica, el control de l'activitat enzimàtica i les bases de la catàlisi enzimàtica. |
|||||||||||||||||
| ||||||||||||||||||
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent |