Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Grau en Biotecnologia (2009) |
Assignatures |
BIOTECNOLOGIA MOLECULAR ANIMAL I VEGETAL |
Avaluació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2021_22 |
Assignatura | BIOTECNOLOGIA MOLECULAR ANIMAL I VEGETAL | Codi | 19204122 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Obligatòria | Tercer | 2Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies | Competències | Descripció | Pes | ||||
Seminaris |
|
Els seminaris consistiran en xerrades sobre temes d'interès per a l'alumne i que s'intentarà que siguin realitzades per experts de la matèria. D'altra banda, a classe es realitzaran activitats que l'alumne haurà de resoldre i seran avaluades | 15% | ||||
Pràctiques a laboratoris |
|
Per poder aprovar les assignatura, l'alumne haurà de realitzar les pràctiques de l'assignatura. D'altra banda, les pràctiques seran avaluades a través d'una prova escrita prèvia i una altra posterior. | 15% | ||||
Proves de desenvolupament |
|
L'examen de Biotecnologia molecular vegetal té un pes d'un 30% i el de Biotecnologia molecular animal d'un 40%. Per poder fer la mitjana, cal tenir una nota mínima de 5 en cadascuna d'aquestes parts de l'assignatura. | 70% | ||||
Altres |
Altres comentaris i segona convocatòria | |||
En cas que l'alumne necessiti presentar-se a segona convocatòria, aquest només haurà de fer-ho de la part de l'assignatura de la qual no hagi obtingut una nota mínima d'un 5. |