Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Grau en Enologia (2014) |
Assignatures |
ANÀLISI SENSORIAL IV |
Avaluació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2021_22 |
Assignatura | ANÀLISI SENSORIAL IV | Codi | 19224124 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Obligatòria | Tercer | 2Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies | Competències | Descripció | Pes | ||||
Resolució de problemes, exercicis a l'aula ordinària |
|
Examen pràctic | 30% | ||||
Treballs |
|
Entrega de treballs i dades de tast | 20% | ||||
Proves objectives de preguntes curtes |
|
Exàmen teòric de conceptes | 50% | ||||
Altres |
Altres comentaris i segona convocatòria | |||
La segona convocatòria consistirà en una prova mixta (exercicis i cates) fins a un màxim de 80%. Durant les proves d'avaluació, els telèfons mòbils, tablets i altres aparells que no siguin expressament autoritzats per la prova, han d'estar apagats i fora de la vista. La realització demostrativament fraudulenta d'alguna activitat avaluativa d'alguna assignatura tant en suport material com virtual i electrònic comporta a l'estudiant la nota de suspens d'aquesta activitat avaluativa. Amb independència d'això, davant la gravetat dels fets, el centre pot proposar la iniciació d'un expedient disciplinari, que serà incoat mitjançant resolució del rector o rectora. |