Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Grau en Enologia (2014) |
Assignatures |
MICOLOGIA VITÍCOLA |
Metodologies |
DADES IDENTIFICATIVES | 2021_22 |
Assignatura | MICOLOGIA VITÍCOLA | Codi | 19224216 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | 2Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Descripció | |
Activitats Introductòries | Presentació de l'assignatura |
Sessió Magistral | Desenvolupament dels diferents temes amb suport electrònic. Es valorarà la presencialitat a les mateixes. Es farà el seguiment dels continguts teòrics bàsics del programa mitjançant qüestionaris que es penjaran en el campus virtual. |
Pràctiques a laboratoris | Les sessions pràctiques són obligatòries per a poder aprovar l'assignatura. Les faltes d'assistència repercutiran directament en el percentatge d'avaluació destinat a aquesta metodologia. Es desenvolupen durant 4 dies (tres hores diàries). |
Seminaris | Realització d'un treball individual relacionat amb el programa de l'assignatura. |
Atenció personalitzada | Sempre amb acord previ |