Guia docent Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química |
català |
Grau en Tècniques de Bioprocessos Alimentaris (2018) |
Assignatures |
QUÍMICA I ANÀLISI DELS ALIMENTS |
DADES IDENTIFICATIVES | 2021_22 | |||||||||||||||||
Assignatura (*) | QUÍMICA I ANÀLISI DELS ALIMENTS | Codi | 20244124 | |||||||||||||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||||||||||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | Horaris i dates d'examen | |||||||||||||
9 | Obligatòria | Segon | AN |
|||||||||||||||
Modalitat i llengua d'impartició | ||||||||||||||||||
Prerequisits | ||||||||||||||||||
Departament | Química Analítica i Química Orgànica |
|||||||||||||||||
Coordinador/a |
|
Adreça electrònica | olga.busto@urv.cat montserrat.mestres@urv.cat |
|||||||||||||||
Professors/es |
|
|||||||||||||||||
Web | ||||||||||||||||||
Descripció general i informació rellevant |
La URV té com a objectiu que la docència del curs acadèmic 2021-22 s’imparteixi amb el màxim de presencialitat que permetin les indicacions de les autoritats sanitàries. En funció del grau d’ocupació permès a l’aulari, si es necessari, l’alumnat s’integrarà en grups reduïts i alternarà setmanes de treball presencial al centre amb setmanes de treball en línia segons un horari preestablert.COM SERÀ LA DOCÈNCIA I L'AVALUACIÓ DE L'ASSIGNATURA DURANT EL CURS 21-22 En aquesta assignatura els continguts es proporcionaran via Moodle (transparències, vídeos, enllaços a notícies interessants, altres documents, etc) de manera que l'alumne pugui treballar-los a distància. D'aquesta manera, les classes presencials a l'aula serviran per aprofundir en els temes especificats en cada cas per la professora i sobretot per poder treballar en casos pràctics, resolució de problemes i resoldre dubtes. Pel que fa a les pràctiques al laboratori, la realització d'aquestes és obligatòria per tal d'aprovar l'assignatura per la qual cosa es seguiran escrupolosament els protocols de seguretat establerts pel centre. Això pot implicar canvis en la programació, organització i durada de les mateixes ja que s'adequaran a les circumstàncies del moment en que es realitzin. En aquesta assignatura es pretén introduir a l'alumne en el coneixement de la naturalesa, funcions i propietats dels diferents compostos químics que constitueixen els aliments. Per altra banda també es presenten els fonaments dels mètodes generals d'anàlisi tot posant una especial atenció en l'aspecte pràctic d'aquests. |
|||||||||||||||||
OBSERVACIONS: Aquesta assignatura s'imparteix conjuntament amb el Grau d'Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris (GEBA) i les competències que es mostren son d’aquest ensenyament. Els resultats d'aprenentatge són els mateixos als dos graus, tot i que pot variar la seva codificació, pel fet de dependre de diferents competències. | ||||||||||||||||||
| ||||||||||||||||||
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent |