Guia docent Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química |
català |
Grau en Tècniques de Bioprocessos Alimentaris (2018) |
Assignatures |
CINÈTICA DE BIOPROCESSOS I ENGINYERIA DE REACCIÓ |
DADES IDENTIFICATIVES | 2021_22 | |||||||||||||||||
Assignatura (*) | CINÈTICA DE BIOPROCESSOS I ENGINYERIA DE REACCIÓ | Codi | 20244127 | |||||||||||||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||||||||||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||||||||||||
6 | Obligatòria | Segon | 2Q |
|||||||||||||||
Impartició | Modalitat per grup d'activitat | Idioma d'impartició, horaris i dates d'examen | ||||||||||||||||
Prerequisits | ||||||||||||||||||
Departament | Enginyeria Química |
|||||||||||||||||
Coordinador/a |
|
Adreça electrònica | carme.guell@urv.cat |
|||||||||||||||
Professors/es |
|
|||||||||||||||||
Web | ||||||||||||||||||
Descripció general i informació rellevant |
La URV té com a objectiu que la docència del curs acadèmic 2021-22 s’imparteixi amb el màxim de presencialitat que permetin les indicacions de les autoritats sanitàries. En funció del grau d’ocupació permès a l’aulari, si es necessari, l’alumnat s’integrarà en grups reduïts i alternarà setmanes de treball presencial al centre amb setmanes de treball en línia segons un horari preestablert.DESCRIPCIÓ GENERAL DE L'ASSIGNATURA: Definir els principals tipus de bioreactors, descriure les seves característiques bàsiques e identificar les seves aplicacions més importants tant per processos enzimàtics com per processos amb microorganismes. Identificar i descriure els elements necessaris per dur a terme el disseny d’un bioreactor, tals como les equacions cinètiques més comuns i les equacions de disseny. Analitzar els reactors ideals per ser capaços de desenvolupar reactors reals. |
|||||||||||||||||
| ||||||||||||||||||
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent |