Guia docent Facultat de Turisme i Geografia |
català |
Assignatures |
OPERACIONS I PROCESSOS EN HOTELERIA |
DADES IDENTIFICATIVES | 2021_22 | |||||||||||||||||
Assignatura (*) | OPERACIONS I PROCESSOS EN HOTELERIA | Codi | 21224109 | |||||||||||||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||||||||||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | Horaris i dates d'examen | |||||||||||||
6 | Obligatòria | Segon | 2Q |
|||||||||||||||
Modalitat i llengua d'impartició | ||||||||||||||||||
Prerequisits | ||||||||||||||||||
Departament | Gestió d'Empreses |
|||||||||||||||||
Coordinador/a |
|
Adreça electrònica | lourdes.bujalance@urv.cat |
|||||||||||||||
Professors/es |
|
|||||||||||||||||
Web | ||||||||||||||||||
Descripció general i informació rellevant |
En aquesta matèria explicarem els diferents processos i operacions que es donen a l'Hoteleria. Com s'organitzen, com es planifiquen, com es controlen i com es medeixen els resultats obtinguts. En aquestaassignatura tant les classes teòriques com pràctiques seran de tipus mixt, és adir, una part de l'alumnat assistirà presencialment a l'aula i la restad'estudiants seguiran la classe simultàniament amb videoconferència.S'informarà dels grups que podran assistir a cada sessió de forma presencialabans de l'inici de curs. Aquesta assignatura es 100% en anglès. De cara al curs 2021-22 es treballarà amb el màxim de presencialitat possible que ens permeti la mida del grup, la capacitat de l’aula i les directrius sanitàries. A l’espai moodle de l'assignatura s’informarà de la modalitat d’impartició i de qualsevol canvi que pugui sorgir. |
|||||||||||||||||
| ||||||||||||||||||
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent |