Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Grau en Enologia (2014) |
Assignatures |
Primer Curs | |||||
Codi | Nom | Període | Tipus | Crèd. | |
19224005 | ESTADÍSTICA | 1Q |
Formació bàsica | 6 | |
19224007 | FÍSICA | 1Q |
Formació bàsica | 6 | |
19224001 | FONAMENTS DE BIOLOGIA | 1Q |
Formació bàsica | 6 | |
19224006 | MATEMÀTIQUES | 1Q |
Formació bàsica | 6 | |
19224008 | QUÍMICA I | 1Q |
Formació bàsica | 6 | |
19224003 | BIOLOGIA CEL·LULAR I GENÈTICA | 2Q |
Formació bàsica | 6 | |
19224010 | BIOQUÍMICA | 2Q |
Formació bàsica | 6 | |
19224002 | FISIOLOGIA VEGETAL I PRÀCTIQUES DE BIOLOGIA | 2Q |
Formació bàsica | 6 | |
19224004 | MICROBIOLOGIA GENERAL | 2Q |
Formació bàsica | 6 | |
19224009 | QUÍMICA II | 2Q |
Formació bàsica | 6 | |
Segon Curs | |||||
Codi | Nom | Període | Tipus | Crèd. | |
19224111 | AMPELOLOGIA | 1Q |
Obligatòria | 3 | |
19224104 | ANÀLISI QUÍMICA ENOLÒGICA I | 1Q |
Obligatòria | 3 | |
19224107 | ANÀLISI SENSORIAL I | 1Q |
Obligatòria | 3 | |
19224105 | EDAFOLOGIA I CLIMATOLOGIA VITÍCOLES | 1Q |
Obligatòria | 3 | |
19224106 | ENOLOGIA GENERAL I | 1Q |
Obligatòria | 6 | |
19224102 | MICROBIOLOGIA I BIOQUÍMICA ENOLÒGIQUES I | 1Q |
Obligatòria | 6 | |
19224103 | QUÍMICA ENOLÒGICA | 1Q |
Obligatòria | 6 | |
19224110 | ANÀLISI QUÍMICA ENOLÒGICA II | 2Q |
Obligatòria | 6 | |
19224113 | ANÀLISI SENSORIAL II | 2Q |
Obligatòria | 3 | |
19224108 | ECONOMIA I MÀRQUETING VITIVINÍCOLA | 2Q |
Obligatòria | 6 | |
19224109 | MICROBIOLOGIA I BIOQUÍMICA ENOLÒGIQUES II | 2Q |
Obligatòria | 6 | |
19224101 | OPERACIONS BÀSIQUES | 2Q |
Obligatòria | 3 | |
19224112 | VITICULTURA I | 2Q |
Obligatòria | 6 | |
Tercer Curs | |||||
Codi | Nom | Període | Tipus | Crèd. | |
19224118 | ANÀLISI INSTRUMENTAL ENÒLOGICA | 1Q |
Obligatòria | 3 | |
19224117 | ANÀLISI SENSORIAL III | 1Q |
Obligatòria | 3 | |
19224116 | CULTURA VITIVINÍCOLA | 1Q |
Obligatòria | 6 | |
19224115 | ENOLOGIA GENERAL II | 1Q |
Obligatòria | 9 | |
19224114 | SUBPRODUCTES VITIVINÍCOLES | 1Q |
Obligatòria | 3 | |
19224119 | VITICULTURA II | 1Q |
Obligatòria | 6 | |
19224124 | ANÀLISI SENSORIAL IV | 2Q |
Obligatòria | 3 | |
19224122 | CRIANÇA I ENVELLIMENT | 2Q |
Obligatòria | 6 | |
19224123 | ELABORACIÓ DE VINS ESCUMOSOS | 2Q |
Obligatòria | 3 | |
19224126 | ENGINYERIA ENOLÒGICA | 2Q |
Obligatòria | 6 | |
19224125 | GESTIÓ DE LA QUALITAT I LA SEGURETAT EN LA INDÚSTRIA VITIVINÍCOLA | 2Q |
Obligatòria | 3 | |
19224121 | GESTIÓ MEDIAMBIENTAL DE LA INDÚSTRIA ENOLÒGICA | 2Q |
Obligatòria | 3 | |
19224120 | NORMATIVA I LEGISLACIÓ VITIVINÍCOLA | 2Q |
Obligatòria | 3 | |
19224127 | PATOLOGIA VITÍCOLA | 2Q |
Obligatòria | 3 | |
Quart Curs | |||||
Codi | Nom | Període | Tipus | Crèd. | |
19224401 | PRÀCTIQUES EXTERNES | 1Q |
Pràctiques Externes obligatòria | 15 | |
19224301 | TREBALL DE FI DE GRAU | AN |
Treball fi de grau | 15 | |
Optativa | |||||
Codi | Nom | Període | Tipus | Crèd. | |
19224226 | ALIMENTS FERMENTATS | 1Q |
Optativa | 6 | |
19224232 | EINES PER EMPRENDRE | 1Q |
Optativa | 6 | |
19224213 | EL VI COM A ALIMENT | 1Q |
Optativa | 3 | |
19224224 | TECNOLOGIA DEL SERVEI DE VINS. HARMONIA DE VINS I MENJAR | 1Q |
Optativa | 3 | |
19224228 | BEGUDES ESPIRITUOSES | 2Q |
Optativa | 3 | |
19224205 | CONTROL DE QUALITAT EN L'ELABORACIÓ DE VINS ESCUMOSOS | 2Q |
Optativa | 3 | |
19224212 | CREACIÓ DE VALOR EN EL SECTOR VITIVINÍCOLA | 2Q |
Optativa | 3 | |
19224230 | ELABORACIÓ DE CERVESA | 2Q |
Optativa | 3 | |
19224227 | EXPORTACIÓ DE VINS | 2Q |
Optativa | 3 | |
19224214 | FACTORS DE QUALITAT EN EL CULTIU DE LA VINYA | 2Q |
Optativa | 3 | |
19224210 | INNOVACIÓ I TAST DE VINS ESCUMOSOS | 2Q |
Optativa | 3 | |
19224216 | MICOLOGIA VITÍCOLA | 2Q |
Optativa | 3 | |
19224239 | NOUS MODELS DE VITICULTURA ECOLÒGICS, BIODINÀMICS I REGENERATIUS | 2Q |
Optativa | 3 | |
19224204 | SELECCIÓ I MILLORA D'INÒCULS ENOLÒGICS | 2Q |
Optativa | 3 | |
19224202 | ESTUDIS EN EL MARC D'ACORDS DE MOBILITAT | AN |
Optativa | 3 | |