Guia docent Facultat de Química |
català |
Doble tit. de grau en Biotecnologia i en Bioquímica i Biol. Molecular(2014) |
Assignatures |
ALIMENTS FERMENTATS |
Metodologies |
DADES IDENTIFICATIVES | 2022_23 |
Assignatura | ALIMENTS FERMENTATS | Codi | 13904218 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Optativa | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Descripció | |
Activitats Introductòries | Hi haura una presentació el primer dia de classe amb la introducció de la matèria. |
Sessió Magistral | Es presentaran els diferents temes del contingut de la matèria |
Seminaris | Es treballaran en grup diferents temes dels continguts |
Presentacions / exposicions | Exposició oral per part dels estudiants d'un tema concret |
Supòsits pràctics/ estudi de casos | Plantejament d’una situació (real o simulada) en la que ha de treballar l’estudiant per donar una solució argumentada al tema, resoldre una sèrie de preguntes concretes o realitzar una reflexió global. |
Atenció personalitzada | Per correu electronic l'alumne pot demanar ser ates pel professor. |