Guia docent Facultat de Química |
català |
Doble tit. de grau en Biotecnologia i en Bioquímica i Biol. Molecular(2014) |
Assignatures |
BIOQUÍMICA CULINÀRIA |
Metodologies |
DADES IDENTIFICATIVES | 2022_23 |
Assignatura | BIOQUÍMICA CULINÀRIA | Codi | 13904227 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Descripció | |
Activitats Introductòries | La introducció de l'assignatura es realitzarà durant la primera hora de classe i consistirà en la presentació del temari, la metodologia de docència i la seva avaluació. |
Sessió Magistral | Exposició dels continguts teòrics de cada tema. |
Seminaris | Discussió i aprofundiment dels continguts de l'assignatura. |
Treballs | Elaboració d'un treball en anglès sobre els continguts treballats durant les sessions de seminaris. |
Atenció personalitzada | Atenció a qualsevol qüestió plantejada per l'alumnat |