Grau en Nutrició Humana i Dietètica (2010) |
Assignatures |
DIETÈTICA |
Competències |
DADES IDENTIFICATIVES | 2022_23 |
Assignatura | DIETÈTICA | Codi | 14224104 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
12 | Obligatòria | Segon | AN |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tipus A | Codi | Competències Específiques |
A4 | Composició d'aliments i matèries primeres. | |
A7 | Bases de l'alimentació saludable. | |
A8 | Dietètica. | |
A9 | Mètodes de valoració de l'estat nutricional. | |
A10 | Dietètica. Bases de l'alimentació saludable. | |
A18 | Avaluar l'estat nutricional individual i en col•lectivitats. | |
A19 | Planificar, implantar i avaluar dietes terapèutiques | |
A20 | Elaborar i interpretar una història dietètica. Interpretar una història clínica. | |
A21 | Calcular i establir pautes alimentàries saludables. | |
A23 | Realitzar educació alimentària. | |
Tipus B | Codi | Competències Transversals |
CT4 | Treballar de forma autònoma i en equip amb responsabilitat i iniciativa | |
Tipus C | Codi | Competències Nuclears |