Grau en Nutrició Humana i Dietètica (2010) |
Assignatures |
PRÀCTIQUES DE RESTAURACIÓ COL·LECTIVA |
Competències |
DADES IDENTIFICATIVES | 2022_23 |
Assignatura | PRÀCTIQUES DE RESTAURACIÓ COL·LECTIVA | Codi | 14224124 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
5 | Obligatòria | Quart | AN |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tipus A | Codi | Competències Específiques |
A19 | Planificar, implantar i avaluar dietes terapèutiques | |
A25 | Desenvolupar la planificació de menús per col•lectivitats. | |
A26 | Analitzar i avaluar els riscos alimentaris. | |
A27 | Gestionar la seguretat alimentària. | |
A28 | Avaluar, controlar i gestionar la qualitat alimentària. | |
A38 | Implementar sistemes de qualitat. | |
Tipus B | Codi | Competències Transversals |
Tipus C | Codi | Competències Nuclears |