Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Grau en Biotecnologia (2009) |
Assignatures |
QUÍMICA ANALÍTICA I INSTRUMENTAL |
DADES IDENTIFICATIVES | 2022_23 | |||||||||||||||||
Assignatura (*) | QUÍMICA ANALÍTICA I INSTRUMENTAL | Codi | 19204116 | |||||||||||||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||||||||||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | Horaris i dates d'examen | |||||||||||||
4 | Obligatòria | Segon | 2Q |
|||||||||||||||
Modalitat i llengua d'impartició | Veure grups activitat | |||||||||||||||||
Prerequisits | ||||||||||||||||||
Departament | Química Analítica i Química Orgànica |
|||||||||||||||||
Coordinador/a |
|
Adreça electrònica | mariasoledad.larrechi@urv.cat itziar.ruisanchez@urv.cat carme.aguilar@urv.cat mariapilar.callao@urv.cat |
|||||||||||||||
Professors/es |
|
|||||||||||||||||
Web | http://www.quimica.urv.es/quimio/nanosensors/ | |||||||||||||||||
Descripció general i informació rellevant |
En aquesta assignatura es treballaran els conceptes fonamentals sobre les tècniques d'anàlisi instrumentals més freqüents amb les que hauran de treballar els biotecnòlegs. |
|||||||||||||||||
| ||||||||||||||||||
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent |