Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Begudes Fermentades (2014) |
Assignatures |
PREPARACIÓ I PRESENTACIÓ DE PROJECTES |
Continguts |
DADES IDENTIFICATIVES | 2022_23 |
Assignatura | PREPARACIÓ I PRESENTACIÓ DE PROJECTES | Codi | 19625104 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Obligatòria | Primer | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tema | Subtema |
Elements bàsics dels projectes. | Com es defineix un projecte. Com s'estructura a partir dels seus elements bàsics. |
Projectes: tipus de projectes. | Classificació de projectes segons diferents criteris. Projectes de R+D+i. |
Construcció d'un projecte. | Definició de fites i activitats. Pla de treball. Pressupost del projecte. |
Presentació oral de projectes. | Elevator pitch. Presentació en línia. Presentació en viu (auditori, aula,...). |
Presentació escrita de projectes. | Resum executiu. Memòria de projecte. |
Finançament i avaluació de projectes. | Mecanismes de finançament. Sol·licitud de finançament. Avaluació de projectes. |