2022_23
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
Begudes Fermentades (2014)
 Assignatures
  AVENÇOS CIENTÍFICS EN LLEVATS VÍNICS
   Planificació
Metodologies  ::  Proves
  Competències (*) Hores a classe
Hores fora de classe
(**) Hores totals
Activitats Introductòries
1 1 2
Resolució de problemes, exercicis
A1
A3
A9
2 14 16
Presentacions / exposicions
A1
A3
A9
CT5
3 12 15
Sessions de tast
A1
A3
3 3.6 6.6
Sessió Magistral
A1
A3
A9
11 10 21
Activitats d’auto seguiment
A1
A3
A9
2 4 6
Atenció personalitzada
2 2.4 4.4
 
Proves mixtes
A1
A3
A9
2 2 4
 
(*) En el cas de docència no presencial, són les hores de treball amb suport vitual del professor.
(**) Les dades que apareixen a la taula de planificació són de caràcter orientatiu, considerant l’heterogeneïtat de l’alumnat