Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Begudes Fermentades (2014) |
Assignatures |
BIOTECNOLOGIA I CONTROL MICROBIOLÒGIC DEL VI |
Avaluació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2022_23 |
Assignatura | BIOTECNOLOGIA I CONTROL MICROBIOLÒGIC DEL VI | Codi | 19625206 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | Primer | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies | Competències | Descripció | Pes | ||||
Treballs |
|
Qüestionaris sobre continguts exposats a les classes magistrals de cada bloc. Les dues avaluacions han de superar la puntuació de 5/10 per aprovar l'assignatura. |
30% + 30% |
||||
Resolució de problemes, exercicis a l'aula ordinària |
|
Interpretación y resolución de problemas presentados en la bibliografía específica de la asignatura mediante el desarrollo de memorias escritas. | 20% + 20% |
||||
Altres |
Altres comentaris i segona convocatòria | |||
Tot canvi de mobilitat per causes de pandèmia modificarà el format de les classes i el mètode d'avaluació. Durant les classes, els telèfons mòbils, tauletes i altres aparells que no estiguin expressament autoritzats per els professors, han d'estar apagats i fora de la vista. La realització demostrativament fraudulenta d'alguna activitat avaluativa d'alguna assignatura tant en suport material com virtual i electrònic comporta l'estudiant la nota de suspens d'aquesta activitat avaluativa. Amb independència d'això, davant la gravetat dels fets, el centre pot proposar la iniciació d'un expedient disciplinari, que serà incoat mitjançant resolució del rector o rectora. |