Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Begudes Fermentades (2014) |
Assignatures |
MALTA I TECNOLOGIA DEL MALT |
Resultats d'aprenentage |
DADES IDENTIFICATIVES | 2022_23 |
Assignatura | MALTA I TECNOLOGIA DEL MALT | Codi | 19625217 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | Primer | 2Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tipus A | Codi | Resultats d'aprenentatge |
A1 |
Diferenciar les característiques de la malta i el llúpul, així com la seva influència en el procès d'elaboració de la cervesa. Conèixer els diversos processos tecnològics propis de l'elaboració de la malta i la cervesa. | |
A9 |
Localitza i accedeix a la informació relacionada amb la temàtica d'estudi de manera eficaç i eficient. | |
Tipus B | Codi | Resultats d'aprenentatge |
Tipus C | Codi | Resultats d'aprenentatge |