Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Begudes Fermentades (2014) |
Assignatures |
MALTA I TECNOLOGIA DEL MALT |
DADES IDENTIFICATIVES | 2022_23 | |||||||||||||||||
Assignatura (*) | MALTA I TECNOLOGIA DEL MALT | Codi | 19625217 | |||||||||||||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||||||||||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||||||||||||
3 | Optativa | Primer | 2Q |
|||||||||||||||
Impartició | Modalitat per grup d'activitat | Idioma d'impartició, horaris i dates d'examen | ||||||||||||||||
Prerequisits | ||||||||||||||||||
Departament | Bioquímica i Biotecnologia |
|||||||||||||||||
Coordinador/a |
|
Adreça electrònica | jordi.demier@urv.cat |
|||||||||||||||
Professors/es |
|
|||||||||||||||||
Web | ||||||||||||||||||
Descripció general i informació rellevant |
En aquesta assignatura es descriuran els principals processos que intervenen en la transformació de l'ordi al malt, els canvis morfològics i bioquímics, així com els principals controls de qualitat del malt. |
|||||||||||||||||
| ||||||||||||||||||
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent |