2022_23
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
Innovació en Enoturisme (Erasmus Mundus) (2016)
 Assignatures
  OCI I ENOTURISME
   Avaluació
Metodologies Competències Descripció Pes        
Seminaris
A3
A5
CT1
L’assistència i la participació són una part integral del procés d’aprenentatge, que s’avalua transversalment mitjançant un “bonus” a la nota
Pràctiques de camp/sortides
A3
CT7
Un quadern de camp relatiu a les activitats d'interès per a l'assignatura fetes durant les sortides serà lliurat als professors al final del període de classes. L’avaluació té en compte la profunditat, les referències creuades, el tracte personal i la integritat de les observacions 30%
Treballs col·laboratius.
A3
A5
CT1
CT7
"Projecte en equip" en grups de 3-4 estudiants sobre el potencial de una destinació enoturística / el disseny d'un nou producte / les pautes per a un pla de desenvolupament, que es presentarà oralment a classe (50% d'aquesta part de la nota) i es lliurarà com a assaig escrit (50%). Temes a decidir juntament amb els professors durant el mes de novembre. 40%
Proves objectives de tipus test
A3
Test de preguntes amb respostes múltiples sobre tot el contingut de la assignatura 30%
Altres  
 
Altres comentaris i segona convocatòria

Si l'estudiant no aprova la nota global o la vol pujar en els casos que es quedi molt fluixa, se'l donarà la possibilitat de fer un examen de recuperació que cobreixi la part de la avaluació que s'ha de remeiar. La prova consistirà en un assaig escrit sobre un tema decidit pels docents