2022_23
Guia docent 
Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química
A A 
català 
Grau en Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris (2017)
 Assignatures
  TREBALL DE FI DE GRAU
   Criteris i procediments d’avaluació
Metodologies Competències Descripció Pes        
Elaboració del treball de fi de grau/màster
A1.1
A1.3
A1.5
A2.1
A2.3
A2.5
A6.1
B1.1
B1.3
B1.4
B1.5
B4.2
B4.3
B5.1
B5.2
B5.3
B6.2
Avaluació de l'informe escrit del TFG 70%
Presentació i defensa del treball de fi de grau/máster
A1.1
A1.3
A1.5
A2.1
A2.3
A2.5
A6.1
B1.1
B1.3
B1.4
B1.5
B4.2
B4.3
B5.1
B5.2
B5.3
B6.2
Avaluació de la defensa oral del TFG 30%
Altres
 
Altres comentaris i segona convocatòria

En el cas que l'evolució de la situació sanitària requereixi reduir la presencialitat s'adaptarà l'avaluació a les directrius que estableixin els organismes pertinents i s'informarà d'aquestes adaptacions a l'espai Moodle l'assignatura.

---

Al Moodle TFG-GEBA es troben les rúbriques utilitzades per l'avaluació dels treballs.

Els criteris d'avaluació de la segona convocatòria seran els mateixos que els de la primera.

La realització demostrativament fraudulenta d'alguna activitat avaluativa d'alguna assignatura tant en suport material com virtual i electrònic comporta a l'estudiant la nota de suspens d'aquesta activitat avaluativa. Amb independència d'això, davant la gravetat dels fets, el centre pot proposar la iniciació d'un expedient disciplinari, que serà incoat mitjançant resolució del rector o rectora